Voor advies dat je verder helpt


VERA Community adviseert en begeleidt vrouwelijke ondernemers bij de financiering van de start of groei van hun bedrijf. Hierbij richten wij ons niet alleen op crowdfunding, maar ook op andere vormen van financiering. Zodat jij datgene kan doen waar jouw passie en jouw kracht ligt, namelijk bedrijven laten groeien en bloeien.

 

Begeleiding bij jouw crowdfunding campagne

 

Als je al hebt besloten om te gaan crowdfunden, dan kun je mogelijk nog wel wat begeleiding gebruiken. Via VERA Community kunnen wij jouw campagne onder de aandacht brengen van een breder publiek en jou begeleiden bij de uitvoering van je campagne. Op onze website maken wij een pakkende campagne pagina, en via ons netwerk helpen wij jou investeerders te vinden voor jouw campagne. 

 

lees hier meer > 

 

 

Op zoek naar andere vormen van financiering

 

Wanneer je een bedrijf wilt starten, of jouw huidige bedrijf wilt laten groeien, is de vraag hoe je dat financiert. Het beste is om de start van je bedrijf uit eigen middelen te financieren, maar er komt een moment dat dat niet meer voldoende is. In dat geval kunnen wij jou helpen bij het scherp krijgen van jouw financieringsbehoefte, de mogelijkheden in kaart te brengen om te voorzien in jouw financieringsbehoefte, en jou ondersteunen bij het aantrekken van financiering voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een adviestraject met ons te bespreken.

 

 lees hier meer>


Ondernemende adviseurs


VERA Community werkt samen met ondernemende adviseurs die jou kunnen ondersteunen bij vraagstukken over bedrijfsvoering én persoonlijke ontwikkeling. Onze coaches en professionals zijn zelf ook ondernemers, dus zij spreken jouw taal en vertegenwoordigen een breed scala aan expertise.


Overzicht van partners


VERA Community heeft met enkele interessante partijen een partnership om jou op alle fronten te kunnen ondersteunen in jouw bedrijfsvoering. Of je nu een starter bent met een beperkt budget, of een gevestigde ondernemer met een specifieke vraag, onze partners hebben een breed scala aan dienstverlening waardoor jij jouw bedrijf nog succesvoller kunt maken. Hieronder vind je een overzicht van de partijen die VERA Community ondersteunen en graag hun diensten aan jou als VERA-ondernemer aanbieden. Dit is slechts een greep uit het brede aanbod van de partners van VERA Community. Voor andere diensten van onze partners kun je contact met hen opnemen via hun websites. Vermeld bij jouw aanvraag dat je via VERA Community komt om van de pakketprijzen gebruik te kunnen maken.


Sandra van Kolfschoten: 'Ik heb mij verbonden aan VERA Community omdat ik denk dat dit iets moois de wereld in gaat slingeren. Mooie mensen en mooie organisaties die van betekenis willen zijn.'