Onze campagnes


We hebben kansrijke en ambitieuze ondernemers voor je geselecteerd. Ontdek hun crowdfunding campagnes hier.

Waarom zou je investeren?

 

Omdat het een goede manier is om betrokken te zijn bij vrouwelijk ondernemerschap, en direct te zien waar jouw geld naar toe gaat. Met jouw investering help je vrouwen hun bedrijf te starten of hun bestaande bedrijf te laten groeien.

 

VERA Community is er voor elke investeerder!

 

Via VERA Community kunnen particulieren eenvoudig en laagdrempelig rechtstreeks investeren in startende en groeiende ondernemingen. Je hoeft je niet aan te sluiten bij een investeerdersclub, of in een netwerk van vermogende particulieren te zitten, je kunt al vanaf € 5 zelf beginnen met investeren. Deze vorm van investeren in kansrijke bedrijven van vrouwelijke ondernemers is er dus voor iedereen!

 

Samen bouwen aan de toekomst van het bedrijf!

 

Met jouw investering help je voor een stukje het benodigd kapitaal bij elkaar te krijgen voor de start of groei van het bedrijf. Met jouw inleg profiteer je van financieel én maatschappelijk rendement. Als investeerder kun je betrokken blijven bij de onderneemster en haar op die manier verder helpen in haar groei. Let op: crowdfunding brengt wel risico's met zich mee. Zorg dat je hiervan goed op de hoogte bent.

 

Investeren was nog nooit zo makkelijk.

 

Investeren via VERA Community is eenvoudig: je kiest een propositie die jou aanspreekt. Alle details zijn te vinden op de website. Vervolgens stort je, via het crowdfunding platform dat de afwikkeling verzorgt, geld op een veilige derdenrekening en bevestig je je investering. Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan kan je via VERA Community 1-op-1 in contact komen met de onderneemster. Door het (digitaal) ondertekenen van een overeenkomst zijn je rechten als investeerder juridisch dichtgetimmerd en zijn de verwachtingen tussen ondernemer en haar investeerders vooraf vastgelegd.

 

Wat zijn de risico’s?


Investeren in ondernemingen kan zeer lonend zijn, maar er zijn ook risico’s aan verbonden. Als je ervoor kiest om te investeren in ondernemingen via crowdfunding moet je je bewust zijn van een aantal risicoaspecten die aan deze manier van investeren zijn verbonden.

 

Lees meer over de risico's ›