Wie zijn wij?

De plek voor vrouwelijke ondernemers voor financieringsvraagstukken


VERA Community is dé plek voor vrouwelijke ondernemers voor advies en begeleiding bij het aantrekken van kapitaal voor de start of groei van hun bedrijf. VERA Community biedt naast individueel advies en begeleiding ook workshops, leerprogramma's en online tools en tips. Daarnaast hebben we een netwerk van coaches en experts die jou als ondernemer verder kunnen helpen om jouw ambitie te helpen realiseren.

 

VERA Community biedt aan iedereen de mogelijkheid om te investeren in bedrijven geleid door vrouwen via de crowdfunding campagnes die wij begeleiden en via investeerdersbijeenkomsten. Door op deze manier te investeren heb je niet alleen direct invloed op waar jouw geld naar toe gaat, je hebt ook de mogelijkheid betrokken te zijn bij het bedrijf van jouw keuze.


Crowd Funding

Crowdfunding


Crowdfunding is een term die in Amerika is bedacht voor het ophalen van geld door een individu of organisatie (‘funding’) bij een grote groep mensen (de ‘crowd’). Er bestaan inmiddels veel verschillende vormen van crowdfunding, te weten donaties, voorfinanciering, leningen en aandelen. VERA Community is zelf geen crowdfunding platform, maar werkt met verschillende platforms samen voor de financiële en juridsiche afwikkeling van een campagne. Crowdfunding is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen pinautomaat waar je gemakkelijk geld ‘uit de muur’ kunt halen. Het vergt van de ondernemer een grote inzet en een slimme campagne. Maar als het je dan lukt om je doelbedrag op deze manier op te halen heb je mensen aan je bedrijf weten te binden die je niet alleen helpen met geld, maar je ook kunnen helpen met hun kennis, ervaring en netwerk.Netwerk van ondernemers, coaches en professionals


VERA Community ondersteunt vrouwelijke ondernemers door hen toegang tot betrokken kapitaal te geven, maar ook door hen te ondersteunen bij vraagstukken over bedrijfsvoering én persoonlijke ontwikkeling. Ons netwerk van ondernemers, coaches en professionals vertegenwoordigt een breed scala aan expertise die zij aan de VERA-ondernemers aanbieden. Wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning door één van onze aangesloten professionals stuur dan een mail naar info@veracommunity.nl voor meer informatie.


Er komen heel wat vragen op je af bij het aantrekken van financiering voor je bedrijf. Denk aan juridische, fiscale en financiële aspecten. Om jou hierbij optimaal te ondersteunen werkt VERA Community met enkele vooraanstaande bedrijven samen. Deze partners begrijpen jouw situatie, dragen vrouwelijk ondernemerschap een warm hart toe en willen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

 

Overzicht professionals ›       Overzicht partners ›


De mensen achter VERAContact


Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


Graag contact