Foto

Stad.nl; de nieuwe online winkelstad met gezellige straten vol leuke en bijzondere winkels.


In deze crowdfunding campagne kan niet meer worden geinvesteerd!

 

Stad.nl is het platform waar je kunt winkelen bij kleine en bijzondere webwinkels. Online shoppen in Stad.nl is een ware beleving en ook nog veilig en vertrouwd. Mabel Mangnus en Helene van der Meijs zijn de drijvende krachten achter deze nieuwe stad op het internet. Inmiddels hebben zich meer dan 150 winkels gevestigd in Stad.nl, voor een overgroot deel vrouwelijke ondernemers. Dus investeren in Stad.nl betekent niet alleen investeren in Mabel en Helene, maar ook in de tientallen vrouwelijke ondernemers die zij bedienen met hun concept.

 

Stimuleer vrouwelijk ondernemerschap én ontvang leuke extra’s!

 

Stad.nl heeft veel potentie om verder te groeien. Niet alleen qua aantal bezoekers en winkels maar ook naar andere markten en diensten. Met jouw investering maak je dit mede mogelijk. Iedere investeerder wordt vermeld op de stadsmuur. Bij een investering van € 100 of meer ontvang je tevens een kadobon van Stad.nl. Als feestelijke afsluiting van de campagne worden alle investeerders uitgenodigd voor een speciale Stad.nl VIP bingo avond waar leuke en bijzondere prijzen uit Stad.nl winkels te winnen zijn.

Mabel Mangnus & Helene van der Meijs

Stad.nl

Gegevens worden geladen...
Start met investeren ›
Let op: Je wordt nu doorgeleid naar het crowdfunding platform dat de financiële en juridische afwikkeling verzorgt.

› Waar is het kapitaal voor nodig?

Marketing en extra stadsdiensten waaronder een loyaliteitsprogramma (spaarkaart) en een chat dienst zodat bezoekers vragen kunnen stellen aan de stadsgids.

 

› Wat levert jouw investering op?

Dividend, waardestijging, uitnodiging voor de speciale VIP Bingo avond, kadobon bij investeringen vanaf € 100.

 

› Waarom investeren?

Vernieuwend winkelplatform, sterke domeinnaam, actief in een groeimarkt, uniek concept, sterk team, overname interesse, schaalbaar (lokale stad, buitenland, andere platforms).

› Achtergrond info

Stad.nl is de plek op het internet waar je kunt winkelen bij kleine en bijzondere webwinkels. Online shoppen in Stad.nl is niet alleen veilig en vertrouwd maar ook een ware beleving. Je kunt er heerlijk struinen door gezellige straten, zoals de Modegracht, het Kinderlaantje en de Sieradensteeg. Zo ontdek je leuke winkels met een uniek aanbod en een mooi verhaal. Ook kun je jouw eigen winkelstraat bouwen en de stadskrant lezen met het volledige produktaanbod, de laatste nieuwtjes en acties van de stad. Inmiddels hebben zich meer dan 150 winkels gevestigd in Stad.nl. Naast mode-, interieur- en kinderwinkels vind je in Stad.nl een chocolaterie, heerlijke wijnen en een bomenwinkel.

 

Stad.nl is een online marketing en e-commerce platform voor kleine en unieke winkels. Nederland telt duizenden kleine (web)winkels. Velen worden uit het straatbeeld of de ‘Google winkelstraat’ verdrongen door de grote spelers. Stad.nl wil met haar virtuele stad het bijzondere aanbod van kleine en unieke spelers meer zichtbaar maken. Door de bundeling van ieders unieke krachten worden deze winkeliers ‘Samen Sterk’ en ontstaat er een collectief. 

Foto Foto Foto Foto

Meer informatie

 

Is deze informatie voor jou niet voldoende en wil je meer weten over de ondernemer of het idee?
Neem dan direct contact op met de ondernemer via info@veracommunity.nl


Start met investeren ›